[vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1498223944066{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column]

دارچین

10 مورد از مزیت های مهم دارچین

در یک دوره ای دارچین حتی بیشتر از طلا ارزش داشت؛ این ادویه، یکی از قدیمی ترین ادویه های شناخته شده است در واقع این ادویه محبوب پر از مزایا برای سلامتی است که شما را متعجب خواهد کرد. دارچین، این ادویه خوش طعم دارای خواص و فواید بسیاری است که مخلوطی از دارچین و…

ادامه مطلب
عسل

5 مورد از مهمترین خواص عسل

عسل برای خون شما مفید است. عسل تاثیرات مختلفی بر روی بدن دارد و این امر بستگی به نوع مصرف شما دارد. اگر عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید، تاثیرات بسیار مفیدی بر روی تعداد گلبول‌های قرمز موجود در خون دارد. عسل سالم‌تر از شکر است. در ارتباط با تاثیرات منفی شکر…

ادامه مطلب
جو دو سر

جو دو سر چیست و چه مزایایی دارد؟

جو دوسر یا یولاف که بیشتر به صورت پرک یا بلغور عرضه می شود یکی از بهترین و کامل ترین انواع غلات از خانواده ی گندمیان است که 12000 سال پیش از میلاد به عنوان یک علف هرز در زمین های گندم می رویید. اما 2000 پیش از میلاد در اسکاندیناوی و لهستان مردم متوجه شدند که می توانند از جو به…

ادامه مطلب
لوبیا قرمز

خواص و فواید لوبیا قرمز برای بدن

لوبیا قرمز یکی از انواع رایج لوبیا است و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه،به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است. لوبیا قرمز ممکن است با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود. این لوبیا به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و زمانی…

ادامه مطلب
[/vc_column][/vc_row]